Uuden ajan laulaja-lauluntekijä Ville Veikka julkaisi musiikkivideon singlelle ”Rakkaus ei aina riitä feat. Sonia”

”Rakkaus ei aina riitä” on kolmas single Ville Veikan tulevalta debyyttialbumilta

On ollut tosi hienoa syventyä täysin luomaan mun omaa maailmaa tulevan albumin muodossa. Albumin tekeminen on ollu aina yks mun suurimmista unelmista” Katso ”Rakkaus ei aina riitä feat. Sonia” -musiikkivideo tästä Ville Veikka on uuden ajan laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi tänään musiikkivideon tulevan debyyttialbuminsa kolmannelle singlelle Rakkaus ei aina riitä feat. Sonia. Aiemmin EP:t Tästä alkaa tulevaisuus ja Poika sekä tulevan albumin singlet Fillarit ja Alotetaan alusta julkaissut Ville Veikka tunnetaan mm. Spotify-listan top50:een nousseista kappaleistaan 100 asiaa ja Poltetaan tää maa feat. Ellis. Ville Veikka valittiin vuonna 2023 YleX Läpimurto -listalle.

Aitoudellaan ja herkkyydellään kuulijat hurmannut Ville Veikka on uudella singlellä vahvojen tunteiden äärellä:

”Ku me ideoitiin tän biisin musavideota mä kuvailin kuvaajalle tätä biisii rakkauserobiisiks, joka kuvaa kappaletta aika hyvin. Haluttiin pitää tän biisin tuotanto hillittynä koska teemat on niin isoja ja oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. Täs biisissä on paljon tunnetta joka tulee jotenki tosi lähelle.

Rakkaus ei aina riitä synty tosi luonnollisesti mun ja Sonian ekas yhteisessä sessiossa ku vaa tutustuttiin ja juteltiin kaikesta mahollisesta ja tietenki myös tän biisin aiheista. Nykyään Sonia soittaa myös rumpuja mun keikoilla ja siks onki super kivaa saada hänet fiittaa myös tähän biisiin mukaan!” Ville Veikka kertoo.

Ville Veikan vuosi 2023 oli upea, sillä YleX Läpimurto -listauksen, toisen EP:n julkaisun ja 100 asiaa ja Poltetaan tää maa -kappaleiden menestyksen lisäksi artisti aloitti yhteistyön ohjelmatoimisto Alt Agencyn kanssa ja sitä kautta myös keikkailun. Omien keikkojen ohella Ville Veikkaa on nähty lämmittelijänä osalla Kuumaa-yhtyeen keikoista.

Uusi vuosi tuo tullessaan keikkojen lisäksi debyyttialbumin, jonka tekoprosessin keskellä Ville Veikka parhaillaan on: ”On ollut tosi hienoa syventyä täysin luomaan mun omaa maailmaa albumin muodossa. Albumin tekeminen on ollu aina yks mun suurimmista unelmista. Tässä vaiheessa huomaa myös kuinka suuri työ albumissa on etenkin koska biisien ideointi on mulle ain ollu luonnollisempaa kuin viimeistely.

Kokonaisuutena albumista tulee aika tarinallinen ja toivottavasti myös jollain tavalla maaginen. Haluun tuoda levyllä myös paljon valoa ja toivoa.

Teen biisejä lähtökohtasesti rakkaudesta musan tekemiseen ja jotenki koitan aina ettii sitä innostumisen tunnetta jonka aikoinaan koin ku rakastuin pienempänä musiikkiin ja soittamiseen. Toivon et voisin mun musalla tuoda aitoja tunteita, samaistuttavia tarinoita ja ehkä jotenki uudistaa tai jatkaa suomalaista laulaja-lauluntekijä -perinnettä.” Ville Veikka tiivistää.

 

Ville Veikka somessa:
Instagram
TikTok