Nina Åkerman julkaisee uutta musiikkia 23.2. jalan alle menevä, elämänmakuinen, positiivista energiaa uhkuva kappale...

Nina Åkerman on monipuolinen laulaja, joka on keikkaillut vuodesta 2010 asti ammattimaisesti.

Tanssikeikoilla hän esittää monipuolista tanssittavaa musiikkia yleisön toiveet huomioiden ja keikkapaikan luonteen mukaan. Ohjelmistossa on niin lattareita, valssia, humppaa kuin buggiakin, tangoa unohtamatta. Tilanteen vaatiessa Ninan ja hänen ManTra-orkesterinsa ohjelmisto muuntautuu menevämmäksi Finnhits ja päivän pop-iskelmä musiikiksi.

Ninalta ilmestyi viime vuoden puolella kaksi singleä, jouluksi Janne Salkolahden kanssa single Joulutaivas tähtineen sekä kesällä 2023 Löydät vielä rakkauden. Nyt julkaisuvuorossa on Rakkauden oma.

– Jalan alle menevä, elämänmakuinen, positiivista energiaa uhkuva kappale, joka toivottavasti tarttuu. Laulu, jonka sanoituksesta löydän vahvasti sitä omaa, jota aina kaipaan. Laulun sävellys ja sovitus on Pertti Haverisen ja sanoitus Jaakko Linnovaaran. Rakkauden oma löytyy sekä Spotifyista että YouTubesta 23. helmikuuta 2024″, Nina vinkkaa.

Ninan uutuus oli ensisoitossa Radio Pookissa ja samalla hän oli vkon 7 ’Marjan kanssa kahavilla’ -ohjelman vieras. Kahvittelujaksot voit kuunnella tästä:
https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/marjan-kanssa-kahavilla/a-229299
https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/marjan-kanssa-kahavilla/a-229326
https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/marjan-kanssa-kahavilla/a-229356
https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/marjan-kanssa-kahavilla/a-229357
https://www.radiopooki.fi/ohjelmat/marjan-kanssa-kahavilla/a-229358

– Urani varrelle mahtuu monenlaisia esiintymisiä laidasta laitaan ja mm. viime kesänä emännöin ensimmäistä kertaa Talviaisten lavaa ja jatkan samoissa kuvioissa ensi kesänäkin. Aivan mahtavia juttuja. Tämä työ, joka ei tunnu työltä, on vaan niin rakasta ja antoisaa. Sitä haluaa aina vain lisää ja lisää. Olen älyttömän kiitollinen kaikesta. Unelmani onkin tehdä työtä musiikin parissa mahdollisimman kauan. Talviaisten esiintymislavalle pääsen muuten itsekin 12. heinäkuuta bändini kanssa ja päättäjäisissä meillä esiintyy Tero Vaara 40-vuotisjuhlakiertueellaan! Näyttämölle pääsen huhtikuussa, kun Narinoita ja tositarinoita -musikaalikomedia startataan kivalla porukalla. Alkuvuodesta kouluttauduin kaiken muun ohella vartijaksi. Olen kiinnostunut erilaisista turvallisuusasioita ja halusin lisätä tietämystäni. Näin se vaan menee, että innostun aina uusista jutuista ja minulla on monta rautaa tulessa laidasta laitaan. On ollut vauhdikas alkuvuosi ja kesää kohden into vaan kasvaa kasvamistaan, Nina kuvailee hymyillen.

Ninan ja ManTran keikat näkyvät täältä:
https://www.gramofoni.fi/nina-akerman/
ManTran kokoonpanossa mukana Juha Talikainen – rummut, laulu / Anni Palojärvi – basso, laulu / Juha-Pekka Alanen – kitara, laulu sekä Janne Salkolahti – kosketinsoittimet, harmonikka, laulu.