Hallitseva tangokuningatar Charlotta Saari julkaisi 15.3. uuden singlen - Tuulenkukka

Hallitseva tangokuningatar Charlotta Saari julkaisee uuden singlen Tuulenkukka - julkaisussa 15.3.

Lapualta kotoisin oleva hallitseva tangokuningatar Charlotta Saari on viime syyskuusta lähtien keikkaillut yhdessä Ibiscus-orkesterinsa kanssa, jonka kokoonpanossa soittavat ja laulavat Rami Loukola – koskettimet, laulu / Topi Raussi – kitarat, laulu / Antti Samuelsson – basso, laulu ja Jyrki Iivanainen – rummut, laulu. Charlotta orkestereineen on tuonut esiintymislavoille aimo annoksen nuorta energiaa ja oman raikkaan otteensa. Alkuvuodesta käytiin lomailemassa Playa del Inglesissä. Keväällä keikkaillaan lavoilla ja laivoilla. Keikkakesää odotellaan kuumeisesti ja jännitetään jo hetkeä, jolloin tangokruunu luovutetaan seuraajalle.

Maaliskuussa on aika julkaista uutta musiikkia – 15.3. vuorossa on Tuulenkukka.

– ”Tuulenkukka on sellaista nykyvivahteella maustettua, sopivasti jalan alle menevää musiikkia. Laulu teki vaikutuksen minuun jo viime kesän lopulla, kun sain sen tekstin ja sävellyksen käsiini. Tiesin heti, että tämän haluan tehdä ja tämä on juuri mua varten. Nyt on sille oikea hetki. Puhutteleva teksti, tarttuva sävellys ja näitä tukeva raikas kasvava sovitus teki tästä kunnon voimabiisin ja raikkaan iskelmän.

Tuulenkukka kuvaa vahvaa ihmistä. Kappaleen sanoma kiteytyy siihen, että annetaan elämän viedä juuri sillä lailla miten se menee hyvine ja huonoinekin juttuineen. Vaikka kuinka maailma välillä horjuttaisi ja vastoinkäymiset koittaisi kaataa niin aina sä oot noussut, selvinnyt ja mennyt kohti uutta päivää vahvempana ihmisenä. Kiteytän ajatukseni biisistä tähän, että heittäydytään siihen mitä meillä on. Kaikki menee loppujen lopuksi just niin kun pitääkin. Kevät tuo tanssikeikkaa ja konsertteja tangon merkeissä. Oman bändin kanssa on lähtenyt hommat mukavasti käyntiin ja odotan innolla heidän kanssaan kevään keikkoja ja kesääkin”, kuvailee Charlotta uuden sinkkunsa ääreltä.

Koko elämänsä musiikin parissa viettänyt Charlotta kokee valtavaa tunteenpaloa esiintymiseen ja keikkailuun. Sydän sykkii vahvasti tanssimusiikille.

– ”Haluan aina säilyttää tangon mukanani, mutta kuullaan toki myös muuta. Luon uraa monipuolisesti, suurella sydämellä tanssilavoja valloittaen.”

Charlotta Saari & Ibiscus keikkakalenteri: https://www.gramofoni.fi/