Tulikuumat poptulokkaat HUGO ja Bee yhdistävät voimansa

Kuuntele uusi sinkku HUGO - Virheet feat. Bee tästä!

Suomen Spotifyn Top50 listalla ja radiosoittoa mittaavalla Radiomonitor -listalla juhlineet poptulokkaat HUGO ja Bee yhdistävät voimansa, kun Bee fiittaa tänään julkaistavalla HUGOn uudella sinkulla Virheet. HUGOn syyskuussa julkaistu sinkku Taulut feat. Costi saavutti juuri 16 miljoonan striimin myötä nelinkertaista platinaa ja edellinen sinkku Sun puolesta ylitti neljän miljoonan striimin platinarajan. Myös Ahdin Väärään aikaan feat. HUGO on viihtynyt julkaisustaan lähtien niin Spotify- kuin radiolistallakin ja on striimannut jo tuplaplatinaan oikeuttavat yli 8 miljoonaa kertaa. Emma-ehdokkaanakin ollut Bee julkaisi puolestaan yli 35 miljoonaa striimiä keränneen ja radiolistan ykkösenä pitkään olleen Viimeisiä sanoja -sinkun sisältäneen debyyttialbuminsa Hupsis viime syksynä.

Oon tosi otettu mun biisien huimasta menestyksestä ja siitä, että jengi on ottanut mun musan omakseen. Se merkkaa mulle tosi paljon”, HUGO, oikealta nimeltään Henrik Ollas, kertoo.

”Tavattiin Bertan kanssa ekaa kertaa viime syksynä, kun oltiin molemmat esiintymässä samassa yksityistilaisuudessa, ja idea yhteisestä biisistä sai alkunsa jo silloin. Biisistä tuli ihan mielettömän hyvä ja hienoa, että saadaan se kaikkien kuultavaksi jo näin pian”, HUGO kertoo.

20-vuotias lahjakas porvoolainen popartisti HUGO on huipputuottaja Santeri Kauppisen aka MD$:n kipparoiman Epic Records Finlandin uusin kiinnitys. HUGO tutustui ensin kovassa nosteessa olevaan räppäri AHTIin, joka toimi HUGOn mentorina ja auttoi hänet artistinuran alkuun. Epic Recordsin tutkalle HUGO osui alkuvuodesta 2023, jonka jälkeen asiat ovat edenneet poikkeuksellisen rivakasti, sillä HUGOn debyyttisinkku Puhutaan suoraan julkaistiin kesäkuussa, kakkossinkku Sijoituksii feat. SMURDY elokuussa ja läpimurtobiisi Taulut feat. Costi syyskuussa.

Kevään keikkojen jälkeen HUGO kiertää kesän ajan festarilavoja ja debyyttialbumi on odotettavissa myöhemmin tänä vuonna.

HUGO kevät 2024 Live:

to 4.4. Yksityistilaisuus
pe 5.4. Kajaani, Onnela
la 6.4. Seinäjoki, Ilona
pe 12.4. Yksityistilaisuus
la 13.4. Joensuu, Lunta Ilosaaressa
la 20.4. Mänttä, Pub Kolo
ke 24.4. Tampere, Opiskelijabileet
la 4.5. TBA
pe 10.5. Kaustinen, Ravintola Pelimanni
to 16.5. Helsinki, Opiskelijabileet
la 18.5. Seinäjoki, OmaSp Stadion
la 25.5. Turku, School’s Out Festival
la 25.5. Kaustinen, Mitä Ihmettä! -tapahtuma

HUGO somessa:
Instagram
TikTok