RESSU REDFORD kävelee Veden Pääl

Ressu Redfordilta odotettu uusi single – Kappaleen tuotannosta vastaa Emma Gaalassa palkittu Los Rollos -duo

Koko kansan rakastama Ressu Redford julkaisi eilen uuden singlen Veden pääl. Vahva ja koskettava kappale kertoo jo päättyneestä parisuhteesta, jossa toinen osapuoli kuitenkin vielä rohkaisee kumppaniaan vaikeuksista huolimatta olemaan luovuttamatta ja uskomaan yliluonnolliseen. Tämä voi tuntua yhtä epätodelliselta kuin veden päällä käveleminen.

- Olen tosi innoissani siitä, että Veden pääl on tosi erilainen biisi verrattuna aiempiin sinkkuihini. Tässä on supersiisti tuotanto ja kappale on itsessään hyvä, vaikka sen laulaisi ilman mitään säestystä, Ressu Redford kehuu.

Veden pääl -kappale on Emma Gaalassa Vuoden tuottajana palkitun Los Rollos
-tuottajaduon käsialaa, kappaletta ovat olleet tekemässä myös Patric Sarin, Matias Keskiruokanen ja Jarkko Ehnqvist.

Eilen julkaistu single on herättänyt paljon kiinnostusta ennakkoon myös TikTokissa. Ressu on arvuutellut kappaleen tarttuvaa kertosäettä jo ennakkoon seuraajilleen ja kyseistä videota on katsottu tällä hetkellä yli 37 tuhatta kertaa.

Ressu Redfordilta on saatu tähän mennessä lukuisia radiossa menestyneitä singlejä sekä jo ennakkoon kultaa myynyt Hölmö sydän -albumi. Levyn kappaleet Pieni askel, Pyhimyksen kanssa julkaistu Viimeinen päivä sekä nimikkokappale Hölmö sydän kipusivat radioissa parhaimmillaan soiteutuimpien kotimaisten biisien kärkikymmenikön tuntumaan.

Ressu keikkailee aktiivisesti koko kevään ja kesän ympäri Suomea. Viimeisimmät keikkakiinnitykset näet täältä.

Ressu Redford somessa:
Instagram / TikTok / Facebook