TUULI feat. AHTI - Sytkäri

Kuuntele Sytkäri tästä TUULI jatkaa uutta albumiprojektiaan ja julkaisi tänään uuden singlen Sytkäri, jossa fiittaa AHTI, joka on yksi räppiskenen kuumimmista nimistä.

Sytkäri kertoo vahvasta ihmissuhteesta, jossa ollaan toisen puolella niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. Se on voimabiisi ystävyydestä ja rakkaudesta, ja siitä tunteesta, kun on valmis tekemään toisen puolesta ihan mitä vaan.

”Mun mielestä elämässä arvokkainta on ne rakkaat ihmiset keihin voit luottaa, ja keihin voit tukeutua sillon kun tarvii”, TUULI sanoo.

TUULI palasi näyttävästi uudella musiikilla viime vuonna ja julkaisi elokuussa odotetun W1NDY SEASON -albuminsa. Levyltä ennakkoon lohkaistut singlet WINDY SEASON feat. Costi, OnlyFans feat. ibe, Bikineis feat. Cledos, sekä REDFLAG, ovat yhteensä keränneet yli 16 miljoonaa striimiä, ylittäen kultalevyn rajan. Tammikuussa hän starttasi uuden albumiprojektin julkaisemalla uransa henkilökohtaisimman singlen Kevlar, joka on striimannut kultaa.

Helmikuussa 2023 TUULI äänestettiin kärkiviisikkoon YleX:n Läpimurto 2023 -äänestyksessä, mikä oli poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. Loppukesällä TUULI palasi keikkalavoille ja onkin keikkaillut aktiivisesti ympäri Suomea.

AHTI julkaisi viime huhtikuussa platinaa striimanneen esikoisalbuminsa Normijäbä, joka nousi myös vuoden 9. soitetuimmaksi albumiksi vuonna 2023. Joulukuussa julkaistu kappale Väärään aikaan (feat. HUGO) on striimannut tuplaplatinaa ja pysyi Spotifyn listaykkösenä kuukauden ja dominoi edelleen Spotifyn Top 50 -listalla kärkikahinoissa.

”TUULI oli tehny hienon kertsin ja versen biisiin, johon pyys mua hyppäämään messiin. Mulla oli todella hyvä fiilis tehdä tätä biisiä ja TUULI:n teksti inspiroi mua kirjottamaan oman versen. Kappaleesta tuli todella hyvä ja toimiva kokonaisuus”, AHTI kertoo.

 

TUULI kevät 2024 keikat:
18.4.2024

Opiskelijatapahtuma

24.4.2024
Opiskelijatapahtuma

17.5.2024
TBA

18.5.2024
Hotelli Alavus, Alavus

22.4.2024
TBA

24.5.2024
Osmos’s Cosmos, Imatra

25.5.2024
Seurahuone, Vammala

29.5.2024
Imaiskonsertti, Lahden tori (S)

Lisäyksiä tulossa!  

TUULI somessa:
Instagram
TikTok