KÄÄRIJÄ pelasti vapun - uusi single KOT KOT ulkona nyt

Viimeisimmällä Ruoska-singlellään Spotifyn ja radiolistan jälleen valloittanut Käärijä julkaisi 26.4 uuden bilebängerin Kot Kot.

Kuuntele kappale täältä! Biisin tuotannosta vastaa Käärijän hovituottaja Aleksi Nurmi, Sonny Kylä-Liuhala sekä hittinikkari Jurek.

- Tässä biisissä on kerroksia ja jokainen voi tulkita sitä omalla tavallaan. "Kot Kot" kertoo yksinäisestä ihmisestä joka on jumiutunut kuppilaan, mutta toisaalta tanssittavan kappaleen on tarkoitus tuoda iloa vappukansalle. Itse käyn hakemassa Tikkurilan torilta donitsit ja juhlin äidin siman äärellä. Toivottavasti joku muukin kuuntelee tätä biisiä vappuna, Käärijä kertoo.

Kot Kot kuullaan ensi kertaa livenä Käärijän vuoden ensimmäisellä keikalla BÖLE Arena & Clubilla 4.5.

- En malta odottaa, että pääsen vetämään uutta biisiä keikoilla! Toivon mukaan muutkin lähtee keikoilla messiin somessa nähtyyn kanatanssiin, Käärijä toivoo.

Rajoja rikkova Käärijä teki suomalaisen musiikin historiaa vuonna 2023, kun hän keräsi ylivoimaisesti eniten yleisöääniä Euroviisuissa ja kisakappale Cha Cha Cha nousi globaalin Spotify-listan sijalle 7 sekä striimatuimmaksi suomenkieliseksi kappaleeksi koskaan. Eri genrejä musiikissaan sekoitteleva artisti viljelee teksteissään uniikkia huumoria, ja pottatukkaisen herrasmiehen karisma on kiistatonta. Käärijä tunnetaan myös energisistä, paidattomista live-esiintymisistään.

Käärijä - It’s Crazy It’s Part2
Helsinki, BÖLE Arena & Club, Veturimiehenkatu 7
La 4.5.2024
Liput alk. 37,90€, Lippu.fi

Päivätapahtuma: S / Ei anniskelualuetta / Ovet klo 14
Iltatapahtuma (LOPPUUNMYYTY): S/K-18 / Rajattu anniskelualue keikan aikana / Ovet klo 18

Käärijä:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/kaarija