HEINÄVESI Kermankosken lava 65-vuotta

Kermankosken tanssilava avaa ovensa kesään 2024 jo toukokuussa Heinäveden Hyrskeen Hyväntuulisilla Hyvinvointipäivillä 25.5.

Päivä alkaa seuran lavatanssijaosto Heilan järjestämällä Tanssin alkuun -tanssikurssilla. Päivässä voi osallistua myös inbody -mittaukseen, lihaskuntotestiin sekä jooga-ja rentoutustunnille ja herkutella Heilan kahvion antimilla. Hyväntuulisen päivän päätteeksi on saunomis/uintimahdollisuus Kermanrannassa, jossa palvelee myös Sataman KermaCotta.

Itse tanssilava täyttää juhannuksena kunnioitettavat 65 vuotta, mutta ennen sitä - tämä Suomen kolmanneksi kauneimmaksi valittu - muuttuu suorastaan Satumaaksi, kun suosittu Satumaan kuningas -musiikkinäytelmä valloittaa estradin. Uutuutena Savonlinnasta esitykseen pääsee upealla luksushöyrylaiva S/S Paul Wahlilla risteillen.

Viikko kesäteattereista pärähtävät käyntiin lavan suositut kaksipäiväiset juhannuskarkelot. Aattona tanssitaan perinteisemmin suositun Antti Ahopellon tahtiin. Sään salliessa ihastellaan myös kokkoa. Lauantai on varattu jälleen nuoremman polven musiikki-ilotteluun, jolloin yleisöä viihdyttävät Jukka Poika sekä Bilebändi Tuomas!.

Tansseja jatketaan aina elokuun lopulle saakka Suomen kärkiesiintyjien tahdittaessa niin tanssijoita, kuin muuten vain kauniiseen ympäristöön viihtymään tulleita. Uutuutena testataan karaoken voimaa kahtena lauantaina yhteistyössä Heinäveden Karaokeyhdistyksen kanssa. Kausi päätetään jo perinteeksi muodostuneiden Venetsialaisten merkeissä.

www.kermankoskenlava.fi

Lavaa on ja sen ympäristöä on kunnostettu ahkerasti viime vuosina. Tänä keväänä remonttikohteina ovat parkkipaikkaa, joka on laajennettu tien varrella kulkevan sähkölinjan alle, sekä tienvarsimainokset, jotka uusitaan.

Kermankosken lavalla juhlitaan arvokkaaseen ikään pääsyä työn merkeissä. Juhlatunnelmasta pääsevät kuitenkin nauttimaan Kermankosken asiakkaat, joita varten juhlavuoden huikea ohjelmisto on laadittu, ja joille tanssien taattu tunnelmallisuus turvataan tänäkin vuonna.

Lisätietoja www.kermankoskenlava.fi