ISAC ELLIOTILTA eturivin artistien tähdittämä uusi single

Supertähti Isac Elliot on julkaissut uuden singlen Weak, jolla vierailevat Suomen kuumimpiin artisteihin kuuluvat Cledos, william sekä Jore & Zpoppa

Biisi on saanut inspiraationsa Italiasta, mistä artisti kertoo näin: ”Oon käynyt italiassa jonkun verran. Tykkään paljon italialaisesta safkasta, kulttuurista ja muodista. Oon kauan tykänny italialaisista brändeistä ja rokannu niitä. Muutamat biisit ovat saaneet inspiraatiota tästä kaikesta ja ideoita on syntynyt reissuilla. Weak on eka joka julkaistaan. Weakia alettiin työstämään eteenpäin keikkareissulla Wille Mannilan kanssa. Testattiin jotain täysin muuta kun normaalisti. Saatiin kiinni biisin suunnasta tosi nopeesti. Soitettiin sitä usein bileissä ja se sai aikaan yllättyneitä ja hyviä reaktioita. Muutamat artistifrendit kuulivat sen myös ja halusivat hypätä mukaan. Biisissä oli selkeesti jotain joka sai varsinkin räppijengin syttyy. Tässä sitä sit ollaan aika ison possebiisin kanssa.”

Omaa musiikillista tietään kulkeva Isac Elliot on pitänyt tiivistä julkaisutahtia yllä suomenkielisen uran isosti avanneesta 20 min -kappaleesta lähtien. Spotify-listoja hallitsevat kappaleet ja artistin tummanpuhuva, tyylikäs visuaalinen maailma ovat sementoineet Isac Elliotin aseman yhtenä maamme kysytyimmistä ja kiinnostavimmista artisteista. Isac Elliotin kesäkeikat käynnistyvät 1.6. YleXPop-tapahtumasta Seinäjoelta.

Isac Elliot somessa: Instagram / TikTok