JESSE KAIKURANTA tekee musiikillisen täyskäännöksen

Julkaisutauolta palaava Jesse Kaikuranta yllättää tanssittavalla klubipopilla

– Kuuntele tarttuva Tuu tuu tupakkarulla täältä!

Musiikillisesti uudistunut Jesse Kaikuranta julkaisi uuden singlen Tuu tuu tupakkarulla. Vajaan parin vuoden ajan julkaisutauolla ollut artisti esittelee kappaleensa myötä tuotannostaan uudenlaisen puolen, sillä Tuu tuu tupakkarulla on soundiltaan elektronissävytteistä ja tanssittavaa poppia. Tänään julkaistu single määrittelee Jesse Kaikurannan uuden musiikillisen suunnan, joka on tehnyt tuloaan jo pitkään.

Kaikki juontaa juurensa omaan lapsuuteeni, sillä olen jo silloin rakastunut elektroniseen musiikkiin. Ihan täysin uudelta suunnalta tämä ei siis itselleni tunnu, sillä nyt olen sen äärellä mitä olen aina halunnut tehdä. Aiemmin ei tähän vielä uskallus riittänyt, mutta nyt kaikki tuntuu loksahtaneen paikalleen tosi oikealla tavalla. Olen tosi innoissani, että pääsen vihdoin julkaisemaan uutta, Jesse kertoo.

Vaikka Kaikurannan musiikista löytyy uusia elementtejä, hänen vanhaa ja uutta materiaalia yhdistää artistille ominainen sielukas ja tunnistettava tulkinta. Uudessa materiaalissa kuuluvat myös entistä suoremmat ja rehellisemmät lyriikat, joita käsitellään sukupuoleen takertumatta. Tuu tuu tupakkarulla kertoo siitä, miten jokainen ihminen kokee elämässään hetkiä, jolloin haluaa paeta toisen ihmisen syliin ikään kuin turvaan pahalta ja uuvuttavalta maailmalta.

Tuu tuu tupakkarulla -kappaleen tekijätiimin muodostavat artistin lisäksi Jukka Jahnukainen ja Henri Piispanen. Sama kokoonpano viimeistelee parhaillaan myös Jesse Kaikurannan tulevaa uutta materiaalia.

Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2012 osallistuessaan Suomen ensimmäiseen The Voice Of Finland -laulukilpailuun. Vaikka itse kilpailun voittoa ei tullut, hän on menestynein kyseisestä kilpailusta ponnahtanut artisti Suomessa. Hänet tunnetaan parhaiten vuosien takaisista hittikappaleistaan Vie mut kotiin, Näytän sulle rannan ja Järjetön rakkaus.

Jesse Kaikuranta somessa:
Instagram / TikTok / Facebook