BESSIN uusi single pohtii kaiken hetkellisyyttä

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single

Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa ajatusta kaiken hetkellisyydestä. Koskettava, herkkä ja järkälemäisen isoksi kasvava kaunis pop-kappale avaa myös tulevan albumin soundimaailmaa ollen silti jo ensisävelistä todella tunnistettavaa BESSiä.

Tuore single on Axel Ehnströmin, Timo Kiiskisen, Leo Jupiterin, Kim Mannilan ja BESSin yhteistyön tulos ja sen viimeistelystä vastasi viime vuonna Emma Gaalassa Vuoden tuottaja -palkinnon voittanut tuottajaduo Los Rollos, jotka ovat myös BESSin tulevan pitkäsoiton vastaavat tuottajat.

Kyyneleet sateessa on jotain, jonka sä jo tunnet sun ydinolemuksessa. Tavallaan elämä on niin hetkellistä ja väliaikaista, mutta samalla yhtä ikuista muodonmuutosta. Täs biisissä kaikuu se ikuisuus, joka yhdistää meitä. Se valtameri, johon kaikki pisarat aina palaa takaisin”, BESS kommentoi.

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja BESS debytoi vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti sielukkaasta, sokerisen säröisästä laulusoundistaan, lukuisista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan. Kaksi pitkäsoittoa urallaan julkaissut, yli 120 miljoonaa striimiä katalogilleen kerryttänyt artisti on rikkonut ennätyksiä niin striimipuolella kuin radioissakin. Helmikuussa Benjaminin kanssa julkaistu yhteiskappale Paremmin ku kukaan muu komeilee parhaillaan Suomen radiolistan soitetuimpana kappaleena ja on jo BESSin uran kolmas radioykkönen. Artisti valmistelee parhaillaan kolmatta studioalbumiaan ja valloittaa läpi kesän festarilavoja ympäri Suomen. Jo alkaneella kesäkiertueella kuullaan julkaisemattomia kappaleita ja nähdään uudistettu keikkasetti.

 

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok