NICHOLAS X:n uusin singlejulkaisu versioi legendaarista suomalaista kappaletta

Kuuntele roviolla tästä NICHOLAS X:n uusin singlejulkaisu roviolla versioi legendaarista, suomalaisen pop-yhtye Gimmelin alkuperäistä Roviolla -kappaletta. Uudella versiolla mukaan on tuotu NICHOLAS X:n energia, lyriikat sekä karisma. Artisti on halunnut jo useamman vuoden ajan tehdä ikonisesta kappaleesta oman version.

Olin ekalla luokalla kun tää levy jossa on Roviolla tuli, ja kylhän tätä luukutettiin himassa mankasta täysillä”, NICHOLAS X kertoo.

Halusin tässä mun versioinnissa kunnioittaa alkuperästä biisiä, ja siks ei todellakaan tiputettu sähkökitaroita tai liverumpuja pois. Tehtiin tästä biisistä viel vähän syntisempi ja sanottiin asiat niin suoraan kun vaan voi. 2000-luvun alussa piti ehkä vähän kierrellä ja kaarrella kun puhutaan seksistä.”

Jo vuodesta 2016 soolouraansa keskittynyt artisti yhdistelee musiikissaan modernia pop-punkia ja räppiä omintakeisella tyylillään. Musiikki on ollut NICHOLAS X:n elämässä läsnä aina. Nuorempana erityisesti raskaampi musiikki kolahti koviten, hän vietti monia vuosia metallin ja metalcoren parissa soittaen rumpuja.

Monipuolisesti genrejä fuusioiva ja suorasanaisia lyriikoita kirjoittava NICHOLAS X on julkaissut vuoden sisällä singlet Parasta elämää, Rakastu naiseen, 5 tähden luuseri, yksin ja tuopilla naamaan. Artisti on sainattu Monopoli Musicille yhteistyössä Sony Musicin kanssa.

 

 

NICHOLAS X somessa:
Instagram
TikTok