TITAN uusi single Aina rakastunu surullisiin on olkapää niille, jotka kaipaavat lohtua

”On uskomattoman tärkeää, että toinen näkee ja kuulee sinut juuri sellaisena kuin olet”

Kuuntele Aina rakastunu surullisiin tästä Elokuussa ilmestynyt uusi Titta-single Aina rakastunu surullisiin on viimeinen singlelohkaisu Titan marraskuussa julkaistavalta Muistelmat-debyyttialbumilta. Kappaleen takaa löytyy Suomen eturivin lauluntekijät Kaisa Korhonen, Kalle Lindroth ja Jonas Olsson.

Olen aina rakastanut kappaleita, jotka liikuttaa jollain syvemmällä ja selittämättömällä tavalla, mutta saa samaan aikaan tanssijalan vipattamaan ja pään nyökkimään. Kuulin Aina rakastunu surullisiin -demon keikka-autossa, kun olin bändin kanssa kotimatkalla Iskelmä festivaalien keikalta ja niillä mutkittelevilla ja kuoppasilla teillä matkatessani tiesin, että mun pitää laulaa tämä”, Titta kertoo.

Aina rakastunu surullisiin on kappale, jossa kysytään, tarvitseeko meidän olla aina niin yltiöpositiivisia ja -ilosia, kelvataksemme muille.

Tässä kappaleessa rakastetaan sitä toista, jolla ei pyyhi just nyt niin kauheen hyvin. Tää laulu on lohduttava olkapää ja monta muutakin asiaa. On uskomattoman tärkeää, että toinen näkee ja kuulee sinut juuri sellaisena kuin olet”, Titta jatkaa.

 

Titta somessa:
Instagram
Facebook
TikTok