TVOF:sta tuttu Simeoni Julkunen julkaisi uuden singlen Rosmariini

”Kuopion Ed Sheeranin” uusi single kertoo hämäristä aamuyön jatkoista uuden tuttavuuden luona

Kuopiosta kotoisin oleva, nykyään Mikkeliin asettunut laulaja-lauluntekijä Simeoni Julkunen ammentaa kappaleidensa aiheita omasta elämästään – niistä hetkistä, jolloin kaikki menee hyvin, kuten myös hetkistä, kun mikään ei mene hyvin. Tuotanto on siis täynnä suomalaista melankoliaa tarttuvan melodioiden säestämänä.

Ässä Recordsin tallissa majaileva Simeoni Julkunen tarjoilee tänään uuden Rosmariini-kappaleensa, joka upottaa kuulijan utuisen popin maailmoihin, keskelle kesäöistä tarinaa.

Rosmariini kertoo ystävyydestä. Uusista tuttavuuksista ja hämäristä aamuyön jatkoista, jotka vietetään kesäyönä muutamaa tuntia aikaisemmin tapaamasi tyypin luona”, laulaja kommentoi

”Kuopion Ed Sheeraniksi” nimetty Simeoni Julkunen on julkaissut soolomateriaaliaan vuodesta 2019, jolloin ilmestyi Jos mielesi muutat -EP. Sen jälkeen hän on julkaissut useiden sinkkujen lisäksi EP:t Simeoni (2020) sekä Tunteiden vuoristorata (2023). Viimeisimpänä julkaisuna kuultiin viime toukokuussa julkaistu Elvis on elossa -single.

Simeoni Julkunen vaikuttaa myös HaloShade-yhtyeessä, ja herran keikkakalenteri onkin pysynyt varsin tiiviinä bändi- ja soolokeikkojen myötä.

14.9. Pub Old Dog, Iisalmi (HaloShade)
20.9. Muurmanni, Muurame
21.9. After Bar, Mikkeli
11.10. Baari Haukansiipi, Tuusula
12.10. Bar Pena & The Disco, Salo
9.11. Kosilkka Cafe & Bar, Outokumpu
16.11. Ravintola Hunter, Kuopio (HaloShade)

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY