WILLIAMILTA uusi single Champagne sippa

Kuuntele "Champagne sippA" tästä Katso "Champagne sippA" musiikkivideo tästä

Rap-artisti williamin erottuvaa soundia kuullaan lisää tänään, kun artisti julkaisi Champangne SippA singlen tulevalta WILLAIN -albumilta. Useilla menestyneillä julkaisuilla kuultu artisti on yksi tämän hetken suosituimpia rap-musiikin tekijöitä. Champagne SippA kappaleella kuullaan williamin päivittynyttä soundia ja se on toinen singlejulkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta.

Tällasta ei oo Suomes viel kuultu, siistii päästä julkaiseen uutta soundia. Toivottavasti jengi ei nuku.” - william

Edellisen BOY WONDER -albumin striimattua kultaa artisti on fiitannut useilla menestyskappaleilla. Viimeisimpänä juuri julkaistulla singlellä Ovet paukkuu Joe L:n kanssa. William oli mukana viime vuonna muun muassa MD$:n Parempaa -singlellä, joka nousi Spotifyn kärkeen sijalle #1. Myös edellinen yhteistyö rap-artisti Joe L:n kanssa julkaistu Käytöstapoi dominoi listoja pitkään nousten sijalle 2. Aivan kuin hittejä ei olisi williamin taskussa ollut jo tarpeeksi, kuultiin hänet fiittaamassa striimiennätyksiä rikkoneella Isac Elliotin biisillä 20 min yhdessä Cledoksen kanssa ja kappale oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden biisiksi.

Williamin vuonna 2020 julkaistu debyyttialbumi Shakespeare on striimannut tähän mennessä yli 41 miljoonaa kertaa ja sen jättihitti Penelope vietti Spotifyn kärkisijalla ilmiömäiset 137 päivää. Artistin debyyttialbumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle ja striimasi suoratoistopalveluissa lyhyessä ajassa platinaa. williamin vuonna 2021 julkaistu toinen albumi BOY WONDER taas kuvasti rehellisesti artistin mielenmaisemaa kuluneesta vuodesta, yhtäkkisestä menestyksestä ja myös sen tuomista haasteista. Artisti valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan joka kantaa nimeä WILLAIN. william somessa:

Instagram
TikTok