Diskoiskelmän keihäänkärki Lumottu Apina korkkaa pikkujoulukauden käyntiin Tuoppia pöytään! -singlellä

Kepeän biisin taustalta löytyy kaunis tarina vokalisti Markus Ala-Kauhaluoman edesmenneestä isästä

Viime keväänä Viidakon lait -kakkosalbuminsa julkaissut diskoiskelmäkomeetta Lumottu Apina starttasi pikkujoulukauden lokakuun lopulla! Tuoppia pöytään! -single löytyi virallisesti suoratoistopalveluista 27. lokakuuta.

Jos viimeisin Viidakon lait -albumi olikin riemusoitto elämälle, samaa meininkiä jatketaan myös tällä uudella kappaleella, jossa on silti myös mukana syvällinen sivujuonne. Kuten Lumotun Apinan vokalisti ja biisintekijä Markus Ala-Kauhaluoma yhtyettä kuvailee; tanssittavan rytmin lisäksi sanoitukset ovat aina olleet myös yhtyeelle tärkeitä. Sinällään kevyt ja leikittelevä sävy kätkee sisäänsä poikkeuksetta myös syvällisempiä rivejä.

"Lumotun Apinan vuosi on ollut onnistunut keväällä julkaistun toisen pitkäsoiton ja vilkkaan keikkakesän myötä. Vuoteen on mahtunut myös toisenlaisia tunteita. Oman isän poismeno sai pysähtymään ja miettimään koko matkan merkitystä. Onneksi hän ehti nähdä julkkarikeikan ja laittaa kannustavan viestin: 'Kiitos teille upeasta keikasta. Osaat ottaa hienosti yleisön mukaan'. Se antoi voimaa, kun palasin jälleen kirjoittamaan lauluja. Matkan täytyy jatkua ja meidän rooli on selvä", Lumotun Apinan vokalisti ja biisintekijä Markus Ala-Kauhaluoma kertoo.

Lumottu Apina avasi tänäään uudet kotisivunsa osoitteessa www.lumottuapina.fi, ja bändi julkaisee ensi kesän ensimmäiset festivaalikiinnityksensä heti marraskuun alussa.

 

Lumottu Apina on:
Tuomas Pihnala
Markus Ala-Kauhaluoma
Roni Alho

 

LUMOTTU APINA | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY