Fabe julkaisi tulevan albuminsa viidennen singlen Tequila

Kuuntele Tequila tästä! New wave suomiräpin kuunnelluimpiin nimiin lukeutuva Fabe julkaisI 27.lokakuuta tulevan toisen albuminsa viidennen singlen Tequila. Albumilta aikaisemmin julkaistut singlet Kultainen keskitie, Lojaali ft. Mikael Gabriel, Melodia ja Bye Bye ovat kaikki nousseet Spotifyn 20 striimatuimman kappaleen joukkoon. Faben viimeisin single Bye Bye julkaistiin syyskuussa, ja se on pysytellyt Spotifyn Suomen Top 50 -listalla julkaisustaan lähtien.

Faben listaykköseksi noussut debyyttialbumi Ongelmalapsi on striimannut kokonaisuudessaan platinaa. Sen jättihitiksi muodostunut Tähti pysytteli pitkään Suomen Spotifyn kärkisijoilla ja sitä on striimattu yli 8,5 miljoonaa kertaa.

Fabe julkaisi debyytti-EP:nsä vuonna 2020, minkä jälkeen artistin ura on ollut vakaassa nousukiidossa. Omien singlejulkaisujen lisäksi Fabe on fiitannut useiden eri artistien menestyneillä singleillä, kuten T Swoopin From Paris To Berlin, Cledoksen Mis oot ollu, Davin Kato Mua Nyt sekä MD$:n Vihatuin -kappaleilla. Parhaillaan eri genrejä sulavasti yhdistävä artisti valmistelee tulevaa toista albumiaan huipputuottaja MD$:n kanssa.

Fabe somessa:
Instagram
TikTok