Odotettu, toivottu Yhdessä Hittikimara julkaistu 10.11. -> Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro

Yleisön odotukset täyttyvät! Perjantaina 10. marraskuuta on julkaistu YHDESSÄ HITTIKIMARA! Parhautta alkavaan pikkujoulukauteen tarjoilee nyt julkaistu lyriikkaversio, jonka myötä voi helposti laulaa mukana.

—> KATSO, KUUNTELE JA LAULA MUKANA: TÄSTÄ

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro kuuluvat ehdottomasti suomalaisen iskelmämusiikin kärkeen. Omalla ainutlaatuisella tavallaan jokainen taiteilija on tehnyt suuren vaikutuksen yleisöön. He ovat saavuttaneet aseman, johon vain harva pystyy. Tuttuja hittejä lähtee helposti tapailemaan mukana ja monet hyvät ainekset monistuvat näin aina uudelleen ja uudelleen. Heidän tuotantonsa valtteina on ajattomuus ja musiikin kestäminen sukupolvelta toiselle. Joulukuussa 2023 alkavalla Yhdessä-konserttikiertueella on mahdollisuus hypätä näiden ikonisten tähtien matkaan ja uppoutua muistoja herättävien hittien maailmaan. Tiimi lupaa uutuutena mielenkiintoisia duettoja, yllätyksiä ja ”once in a lifetime” -kokemuksia. Ohjelmistoa on koonnut kapellimestari Esa Nieminen.

Ennen kiertuetta pääsemme Yhdessä Hittikimaran myötä fiilistelemään näitä tuttuja lauluja. Marraskuussa on oikea hetki tarjoilla valoisia, meneviä ja rakastettuja hittiklassikoita. Hittikimara saattelee kuulijat nostalgiselle matkalle, jossa voi helposti vaikka laulaa mukana. Jokainen taiteilija tuo singlelle omia laulujaan ja kokonaisuus täydentyy näin loistavaksi timantiksi!

– Yhdessä-konserttikiertueen solistien yhteinen discotäsmäisku isoista hiteistä on taattua biletyskamaa, niin nuorten kuin aikuistenkin discoissa tai bileissä. Tuntuu siltä kuin ois pakko laulaa mukana tai ainakin hyppiä ja tanssia! Mikä meno!!!, hehkuttaa kapellimestari Esa Nieminen.

YHDESSÄ HITTIKIMARA 5’53
Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung & Markku Aro
Spotify YouTube