UUTTA! Yleisö valitsee Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin kevään Toiveiskelmät-konserttikiertueen ohjelmiston!

- Keväällä 2024 lähtevät kaksi kotimaamme valovoimaisinta artistia yhteiskiertueelle: Kyöstin ja Leifin Toiveiskelmät -konserttikiertue!

Kyösti Mäkimattila ja Leif Lindeman lähtevät 2024 keväällä 12 konserttia käsittävälle Toiveiskelmät-kiertueelle. Tiistaina 5.3. Kouvolan Kuusankoskitalolta käynnistyvä kiertue päättyy 30.3. Tampere-talolle. Tulevan konserttikiertueen ohjelmiston tulee valitsemaan yleisö.

- "Paljon konsertoineena sitä huomaa usein ennen konserttia ja joskus jälkeenkin pohtivansa, että mitäköhän yleisö haluaisi tai olisi halunnut kuulla. Ohjelmiston rakentaminen on yllättävän vaikeaa puuhaa, kun omia lempilaulujakin on ehtinyt uran varrella kertyä pitkä lista. Nyt valitsimme Leifin kanssa otsikon ja koko kiertueen lähestymiskulman niin, että valta ohjelmiston laatimiseen annetaan yleisölle. Siitä nimi Toiveiskelmiä. Ja samalla herää innostunut tunne, että tästä tulee mielenkiintoista!", kertoo Kyösti Mäkimattila tulevasta konsertista.

- "Oma arvaukseni on, että lopputulos on hyvin monipuolinen ja ilmeikäs. Leifin kanssa on hieno esiintyä ja lupaan, että illoissamme ”esitys ei jää kaiteeseen”. Meitä yhdistää Leifin kanssa se, että suhtaudumme kumpikin musiikkiin aina sata lasissa. Laulut, laulaminen ja esiintyminen on kummallakin verissä ja lavalla on helppo olla toisen samalla tavalla ajattelevan kanssa. Ilopilleri ja kuivan huumorin viljelijä, niin meitä on kuvailtu", Kyösti jatkaa.

Konsertissa Kyöstiä ja Leifiä säestää Taisto Lunkan johtama IkiNostalginen Levyautomaatti -orkesteri, jossa hänen lisäksi soittavat mm. Jani Luoma, Jouni Hannula, Jukka Tiirikainen ja Pasi Rissanen.

- "Olen onneissani, kun saadaan tämmöinen konsertti kiertue järjestettyä. Vuosia olemme Kyöstin kanssa tehneet yhteistyötä erilaisten konserttien parissa ja se on tuntunut luontevalta sekä palaute on ollut, että sovimme hyvin yhteen. Yli vuosikymmenen kestänyt ystävyys ja veljeys selvästi näkyy ja kuuluu lavalla.

- "Konsertti on läpileikkaus molempien vuosikymmeniä sitten alkaneesta urasta. Eli ne meille tärkeimmät laulut josta yleisö saa äänestää ne mieluisimmat heille. Tulemme esittämään ne Taisto Lunkan luotsaaman orkesterin kanssa", kertoo Leif Lindeman mietteitään tulevasta kiertueesta.

 

KYÖSTIN JA LEIFIN TOIVEISKELMÄT 2024
ti 5.3. Kouvola, Kuusankoskitalo **
ke 6.3. Jyväskylä, Paviljonki *
to 7.3. Oulu, Musiikkikeskus *
pe 8.3. Kuopio, Musiikkikeskus *
su 17.3. Hämeenlinna, Verkatehdas **
ma 18.3. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli *
ti 19.3. Helsinki, Savoy-teatteri *
ke 20.3. Lahti, Sibeliustalo *
ti 26.3. Turku, Konserttitalo *
ke 27.3. Pori, Promenadikeskus *
to 28.3. Seinäjoki, Seinäjoki-sali *
la 30.3. Tampere, Tampere-talo *

ÄÄNESTYS:
-> Konsertissa kuultavia kappaleita voi äänestää 31.1.2024 saakka tästä linkistä.

Konsertit alkavat klo 19 ja sisältävät väliajan.
Liput myy: *Lippupiste ja **Ticketmaster.
Liput alkaen 49,90 € sis. palvelumaksut.
Ryhmäalennus: min. 10 lippua: -10%.
Kiertueen järjestää Gramofoni Oy, Soljumo ja Leif Lindeman Oy.