GASELLIT juhlii 15-vuotissyntymäpäiviään Helsingin jäähallissa la  20.4.2024

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon lukeutuva Gasellit juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin jäähallissa ensi keväänä.

Luvassa on Gasellien uran suurin konsertti ja samalla kevään ainoa esiintyminen. Liput keikalle tulivat myyntiin 22.11. osoitteessa www.lippu.fi/gasellit

Käsittämätöntä, että bändi joka me perustettiin teini-ikäisinä on ollut olemassa jo niin pitkään, että jos se olisi ihminen, se voisi hankkia mopokortin itselleen. Gasellit on ollut valtava osa meidän elämää koko matkan teinistä aikuisuuteen ja nyt tuntuu tärkeältä pysähtyä juhlistamaan sitä taivalta. Juhlakeikalla halutaan katsoa taaksepäin ja esittää paljon musiikkia niin uusilta kuin vanhemmiltakin levyiltä ja ennen kaikkea pitää ihan järkyttävän kovat bileet! Tuu juhlimaan meidän kanssa”

Gasellit on noussut 15-vuotisen uransa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon.Tästä kertovat sadat loppuunmyydyt keikat ympäri Suomen, useat radiohitit, toistasataa miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä vuoden yhtye- ja vuoden rap/R&B -Emma-palkinnot. Yhtyeen tuotannosta löytyy hieno lista superhittejä kuten Laulu ilman sanoja, Pakko relaa ennen kun mä delaan, Kuvittele meidät siellä, Riks raks poks, Mitä mä Malagas?, Imus ja Muistanks mä väärin?

Helsingin Oulunkylästä lähtöisin oleva nelikko on tullut tunnetuksi yhtenä Suomen aktiivisimmista live-yhtyeistä. Keikkoja on vuosien varrella kertynyt yli 700 ja Gasellit onkin kasvanut sumuisista klubeista festivaalien pääesiintyjäksi. Nyt luvassa on Gasellien uran toistaiseksi suurin oma keikka. Myynnissä on myös hyvin rajoitettu erä “Oulunkyläst Ikuisuuteen” -erikoislippuja (K-18), jotka sisältävät sisäänpääsyn sekä juhlakeikan permannolle että yhtyeen erikoiskeikalle Gasellien synnyinseudulle Oulunkylään 20.3.2024.

Gasellit on:
Päkä
Hätä-Miikka
Thube Hefner
Musajusa

Yhteistyössä Radio Suomipop

 

GASELLIT 15V JUHLAKEIKKA
La 20.4.2024 Helsinki, Jäähalli

Liput myyntiin ke 22.11.2023 klo 9.00 www.lippu.fi/gasellit

Perusliput alk. 39,90 / 59,90 / 69,90 / 74,90 / 79,90 EUR + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus

VIP-paketit:
Vippi alk. 174,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
Vipin vippi alk. 229,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
Vipin vipin vippi alk. 279,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
Katso lisätiedot www.lippu.fi

Ostorajoitus 8 kpl / tilaus

IKÄRAJAT:
Konsertti on ikärajaton.
Permannon suositusikäraja 12.
Suosittelemme nuorimpia kävijöitä osallistumaan aikuisen valvojan kanssa.
Rajatut anniskelualueet.