PORTION BOYS julkaisi uuden singlen KÄÄRINLIINAT

Vahva paluu kansaa yhdistävän ja yhtyeen tavaramerkiksikin muodostuneen bilemusiikin pariin!

Juuri julkaistu Käärinliinat -single on ensimmäinen julkaisu yhtyeen triplaplatinaa striimanneen Dynastia -debyyttialbumin jälkeen. Portion Boys juhlisti 1.3 uutta singleä Tavastian keikalla Helsingissä startaten samalla kevään keikat. Kuuntele Käärinliinat tästä Syksyllä 2023 debyyttialbuminsa Dynastia julkaissut yhtye Portion Boys, on positiivisuudellaan ja vilpittömyydellään raivannut tiensä yhdeksi Suomen tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Viimeiset vuodet ovat tuoneet mukanaan hittejä niin Spotifyssa kuin radioissa ja Suomi on kierretty moneen otteeseen. Yhtyeen debyyttialbumi on ylittänyt päätähuimaavat 60 miljoonan striimin eli triplaplatinan rajan.

- Viime vuodesta jäi aivan uskomaton fiilis. Olemme niin kiitollisia kaikista ihmisistä, jotka ovat meidän ympärillä tukemassa matkaamme! Teimme viime vuonna 114 keikkaa ympäri Suomen ja julkaisimme päälle debyyttialbumin, joka sai todella hienon vastaanoton. Jäimme loppuvuodesta pidemmälle lomalle ja nyt olemme valmiina tähän vuoteen uudella energialla ja julkaisuilla!

Portion Boys palaa uuden musiikin pariin uudella Käärinliinat -singlellään, joka on ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta toiselta albumilta. Single on vahva paluu yhtyeen tavaramerkiksikin muodostuneen koko kansaa yhdistävän bilemusiikin pariin. Yhtye kertoo tämän vuoden pääteemaksi uusien biisien teon ja tulevista keikoista nauttimisen.

- Taskuja ei ole kääriliinoissa. Sanonta, mi ssä piilee elämää isompi totuus ja muistutus kaikille meille. Biisi kertoo siitä, miten elämän päättyessä et saa täältä mukaasi mitään. Eli eletään elämää nyt, lähdetään ulos kotoa, koetaan ja nähdään maailmaa!

Käärinliinat -singlelle julkaistiin myös musiikkivideo.

Vuonna 2010 perustettu Portion Boys yhtye teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo. Yhteensä Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 180 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 80 miljoonaa.

Osallistuminen ja toiseksi sijoittuminen vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailussa nosti yhtyeen entistäkin isomman yleisön eteen. Yhtyeen UMK-kappale Samaa taivasta katsotaan on ollut Suomen radiolistalla jo pian vuoden ja syyskuussa 2023 julkaistu albumi Dynastia on ylittänyt 60 miljoonan striimin eli triplaplatinan rajan.

 

Portion Boys somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Nettisivut