Kunkkukaksikko Marko ja Jukka tarjoilee viikon loppuun Neuvoo antavan

Kuusi vuotta sitten, 22. helmikuuta 2018, alkoi kaksikon Marko & Jukka -yhteistarina ja sen kunniaksi tangokunkut Marko Maunuksela (2010) ja Jukka Hallikainen (2008) tarjoilevatkin kuulijoille - ainakin - yhden ”Neuvoo antavan” perjantaina 8.3.2024.

- Kippis, kulaus ja hölkyn kölkyn!

Marko ja Jukka -duo palaa pitkän hiljaiselon jälkeen levytysten pariin. Uutuuskappale ”Neuvoo antava” on nimensä mukaisesti sellainen tempaisu, joka sopii riemastuttavasti etkoihin, juhliin ja vielä jopa jatkoillekin. Kuningaskaksikon yhteistyö huvipaikoilla on ollut mutkatonta ja samanlainen huumorintaju on oiva sokerikuorrute kaikelle tekemiselle. Näillä miehillä on kadehdittavan paljon energiaa ja rakkautta työhönsä.

Marko ja Jukka on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa reippaiden iskelmäiltojen esiintyjänä, eikä bilehypytkään ole heille ollenkaan vieraita. Sanavalmiit sankarit lupaavat, että illan päätteeksi ainakin hymy on korvissa.

Uutta musiikkia on miehiltä luvassa nyt tuutin täydeltä ja tämän jälkeen kesälle 2024 odotetaan jo uutta, ihan ihanaa kesärenkutusta. Ota siis tästä neuvoo antava, niin pysyt mukana!

MARKO JA JUKKA
NEUVOO ANTAVA 2.55
Spotify Youtube