Jonna Tervomaalta uutta musiikkia: “Jos joku strippaa sulle jo eteisessä, tiedät, että suhun luotetaan ja että vakava ihmissuhde voi olla myös kevyt”

Kuuntele 'Strippaa mulle taas' tästä Viime vuonna niin synttäreitään, 40-vuotista laulajanuraansa kuin debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlia viettänyt Jonna Tervomaa palaa taas odotetun uuden musiikin pariin. Sony Musicin kanssa uuden levytyssopimuksen tehnyt artisti julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä uudelta albumiltaan. Strippaa mulle taas syntyi yhteistyössä vanhan ystävän Knipin kanssa.

Mulle on kerääntynyt albumillinen avoimia poppikappaleita joita tuntuu ihanalta alkaa julkaista. Tämän biisin heitin Knipille, joka kosketti sitä omalla nuottikynällään onnistuneesti. Ollaan vahvasti mun omalla muotokielialueella, ja omaa rock-taustaa en halua tietenkään koskaan poispyyhkiä. Biisin tekstisssä kerrotaan hommien lähtevän joskus hallitsemattomaan liukuun kovastakin tahtotilasta huolimatta. Liu’utaan eri suuntiin ja etäännyttävän kauas läheisestä ihmisestä. Ilo, hauskuus ja keveys on taikasanoja. Jos joku strippaa sulle jo eteisessä, tiedät, että suhun luotetaan ja että vakava ihmissuhde voi olla myös kevyt. Ja kevyt ihmissuhde voi olla myös vakava”, Tervomaa kertoo.

Uutta albumiaan Tervomaa valmistelee yhdessä tuottaja Väinö Walleniuksen kanssa.

Uuden tekeminen on ollut mahtavaa pitkän yksin hauduttelun jälkeen. Olin jo kirjoittamassa rauhallista, mieteskelevää, lähes kuiskailevaa albumia, mutta sitten kaikki lähti oudoille raiteille, maailma meni kiinni ja muuta suurta tapahtui. Muutin suunnitelmaa. Nyt olen halunnut tehdä levylle lauluja, jotka menee ihon alle, mutta tuovat maailmaan samalla lisävoimaa ja hauskuutta. Keveyttä, mutta ajatuksia”, Tervomaa kertoo.

Myös livepuolella tapahtuu uutta, sillä Tervomaa siirtyi äskettäin Warner Music Livelle vanhan yhteistyökumppaninsa Mikko Varjamon rosteriin.

Mahtavaa päästä taas työskentelemään Mikko Varjamon kanssa välivuosien jälkeen. Yhteistyömme on alkanut vuosia sitten. Mikko tuntee musiikkini, arvostaa uraani ja näkee minut kirkkaasti tässä ajassa. Ennen uuden albumin ilmestymistä päästään tekemään vielä timanttisia Best Of -keikkoja”, Jonna kertoo.

 

Jonna somessa:
Instagram
Facebook
TikTok