Irina juhlistaa 20-vuotista uraansa ja julkaisee uutta musiikkia!

Kuuntele Irinan uusi single "Juhlat mulle" tästä

Jo kahdenkymmenen vuoden menestyksekkään uran sooloartistina tehnyt Irina palaa vuoden mittaiseksi venyneen tauon jälkeen, ja julkaisi juuri ensimmäisen singlen yhdeksänneltä studioalbumiltaan. Uutta Irina-albumia on lupa odotella vuoden 2025 alkupuolella.

Nyt julkaistu Juhlat mulle on juhlistus ihanalle, tavalliselle ja arkiselle elämälle, jota meistä itse kullakin on toivottavasti mahdollisuus elää. Uuden musiikin lisäksi Irinalla on myös toinen syy juhlia, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi tasan kaksikymmentä vuotta Irinan uran vauhdilla startanneesta Vahva-debyyttilevystä. Se julkaistiin tasan 20 vuotta sitten 22.3.2004.

“Niinpä Juhlat mulle on samalla juhlistus myös minun 20-vuotiselle uralleni ja sille, että olen saanut tehdä tätä työtä kaikki nämä vuodet, kuten Vahva-debyyttialbumin ilmestyttyä uskaltauduin toivomaan”, Irina kertoo.

Irina nousi heti Vahva-debyyttialbumillaan Suomen eturivin artistien joukkoon ja on pysytellyt siellä nyt kaksi vuosikymmentä. Artistiuran lisäksi Irina on tuttu suomalaisille erityisesti yhtenä Elämäni biisi -solistina, jossa hän on ollut mukana vuodesta 2019 alkaen. Irina on julkaissut urallaan kahdeksan studioalbumia, joista tunnetuimmat ovat kahdella Emmalla palkittu debyyttilevy Vahva sekä platinarajan ylittäneet Älä riko kaavaa (2005) ja Liiba laaba (2007). Irinan edellinen studioalbumi on vuonna 2021 julkaistu Haluun olla yksin, jonka nimikkokappaleesta muodostui yksi Irinan uran suurimmista hiteistä. Kappale on toistaiseksi viihtynyt radioiden top200 -listalla peräti 121 viikkoa, joista yhdeksän viikkoa ykkösenä. Striimejä Haluun olla yksin on kerännyt jo platinaan oikeuttavat yli 6.5 miljoonaa kappaletta.

Irina Live:
29.3. G Livelab, Helsinki
30.3. G Livelab, Tampere
6.4. Viking Grace
13.4. Hullu Poro Areena, Levi
16.4. Karviasali, Karvia
30.4. Nuapuri, Rautalampi
18.5. Peltohovi, Kiuruvesi Irina somessa:
TikTok
Instagram
Facebook