Sam Huberin ensimmäinen liveäänite Live in UK vie kuulijan kuumille klubeille

Taustabändinä maailmantähtien luottojengi The True Groove All-Stars

Viime vuonna kattavan Ison-Britannian-kiertueen tehnyt Sam Huber julkaisi 22.3 uransa ensimmäisen liveäänitteen. Live In The UK -EP:lle päätyi biisejä Samin tähänastisen soolouran varrelta, ja ensimmäiset makupalat saatiin jo aiemmin tänä vuonna No Pressure -sinkun julkaisun myötä.

Sekä kiertue että niin ikään viime vuonna julkaistu Samin SCREAM-albumi jatkoivat jo vuonna 2018 alkanutta yhteistyötä newyorkilaisen The True Groove All-Stars-kokoonpanon kanssa, jonka jäsenet ovat tehneet yhteistyötä maailmantähtien kanssa aina Aretha Franklinista Madonnaan. Mukana erikoisvieraina loistivat myös Jonathan Read sekä Su Robinson The Specialsin torvisektiosta.

"Olen aina rakastanut sitä miten hyvä livelevy tuo uusia versioita kuultavaksi alkuperäisen studioäänityksen lisäksi. Kaikki on kuumempaa, kovempaa ja – joissain tapaksissa – nopeampaa. Ja tottahan toki me myös teimme kaiken tuon", Sam Huber sanoo ja jatkaa:

"Livebiiseissä on enemmän energiaa ja draivia, bändi on supertiukka ja myös yleisön läsnäolo kuuluu. On hyvin palkitsevaa kokea miten energiamme palaa yleisöstä takaisin lavalle. Kaikki on hyvällä tavalla myös hikisempää ja groovaavampaa."

Funkin ja soulin saralla kiistatta Suomen upein ääni suuntaa vuoden 2024 myötä soolona kohti uusia tuulia. Sam Huberin ja Jyri Riikosen muodostama ELK-electroduo on myös aktivoitunut viimeisimmän, vuonna 2016 julkaistun Synthesize-albuminsa jälkeen, ja kaksikko julkaisee uuden EP:n vielä ennen kesää.

 

SAM HUBER | INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY