T.T. Purontaka on keväisissä tunnelmissa Tää on mun Satumaa -singlellään

Iskelmäkansan kestosuosikkina suomalaisia tanssilavoja jo vuosikymmeniä kiertänyt T.T. Purontaka on keväisissä tunnelmissa uudella singlellään Tää on mun Satumaa.

Kappaleen tarina on klassisella otteella veistetty maalaisromanttinen kuvaus suomalaisesta mielenmaisemasta. Itse kappale on iloisen tanssittavaa jive-kantria.

Tykkään tästä laulusta kovasti. Siinä avautuu rehdisti suomalainen sielunmaisema, kaikessa luonnonkauniissa maalaisromantiikassaan. Kappaleessa kehutaan vuolaasti tätä meidän rakasta satumaatamme tarttuvan melodian säestyksellä, joka ei mielestäni olisi sopinutkaan mihinkään muuhun tekstiin. Tää on mun Satumaa -laulun tulkitseminen oli minulle mieleenpainuva hetki”, T.T. Purontaka kertoo.

Pitkän linjan keikkakoneena tunnettu T.T. Purontaka aloitti soolouransa 90-luvun puolivälissä. Sitä ennen hän oli toiminut Topi Sorsakosken basistina. 2000-luvulla hän on tehnyt noin 150–180 keikkaa vuodessa, eli varsin kovalla tahdilla on menty! Herran tunnetuimpia kappaleita ovat olleet Kaunis on kaipaus, Nuppendaali ja Tähtitaivas tähtisilmät.

T.T. PURONTAKA | FACEBOOK | SPOTIFY