Iisalmen Koljonvirta Teatterissa Maalaiskomediatrilogian toinen osa, Mooseksen perintö

Mooseksen perintö on jatkoa viime vuonna nähdylle hulvattomalle komedialle -Vain muutaman huijarin tähden.

Näytelmässä palataan jälleen idylliseen Kuusniemen kylään, jossa vietettiin rauhaisaa kesää ja arkea, vaan ei enää. Hakkarainen ja Kiiski are back. Luvassa on taattua maalaishuumoria. Väärinymmärryksiä, menoa ja melskettä, sekä kanttori Piiparisen karmivaa haitarin soittoa.
Veijarikaksikko Hakkaraisella ja ex-kunnanjohtaja Kiiskellä on ydinjätteen verran räjähdysherkkää suunnitelmaa Kuusniemen tulevaisuudelle. Turpeinen löytää vintiltä Mooseksen vanhan kassakaapin, joka taas suorastaan hinkuu räjähteitä. Ja kun Dir.Kant Piiparisen uruille astuu kesäkanttori Hellä, niin lihanhimo voittaa kovankin janon ja Kanttori Piiparisen pää possahtaa ilman räjähteitäkin. Samaan aikaan Urmaankalliolta löytyy todella tuoreita kalliomaalauksia, joten Seurakunta sekä Museovirasto on myös heti pottia jakamassa.

Kun kattilaan laittaa kauhansa myös kylän naiset Tuulia, Virpi ja Suvi Pohto, niin alkaa soppa olla valmis.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ylläpitää viime kesän lahjakas joukko Koljonvirralta tuttuja näyttelijöitä muutamalla lisävahvistuksella sekä katettu katsomo!

"Harjoitukset on jo polkaistu käyntiin ja meininki on erittäin hyvä. Näyttelijäkaarti on muutamaa lisä vahvistusta lukuun ottamatta sama kuin viime kesänä ja on hauska jatkaa tutussa porukassa." kertoo näytelmän ohjaaja Tom Petäjä.

 

Mooseksen perintö

Esitykset 6.7-10.8.24
ke, to, pe klo 19.00
la, su klo 15.00

Tulevana kesänä katsomoon astelee Koljonvirta Teatterin 100 000. katsoja.
Viime kesänä Koljonvirta Teatterissa jäi 100 000 katsojan raja täpärästi täyttymättä. Näin ollen, onni osuu jonkun katsojan kohdalle tulevana kesänä. "Tämä onnellinen teatterimme katsoja saa mukaansa useamman tuhannen euron arvoisen yllätyspalkinnon. Se, tapahtuuko tämä alku- vai loppukesästä, jääköön kaikille toistaiseksi arvoitukseksi. Varaa siis lippusi ajoissa." vinkkaa Koljonvirta Teatterin tuottaja Tiina Karhu.

 

https://www.koljonvirtateatteri.fi/