Kolmannen albumin julkaisuun valmistautuva Leo Stillman julkaisi singlen “Mä ja mun koira”

Kuuntele “Mä ja mun koira” tästä Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi jokin aika sitten uuden singlen Mä ja mun koira, joka on viides single tulevalta Stillmanin kolmannelta albumilta. Aiemmin julkaistut singlet Sano se ääneen, Ikuinen valo ja En enää soita sulle ovat soineet mm. Iskelmän, SuomiRockin ja Radio Suomen soittolistoilla.

"Kappaleen takana on todellinen tarina yksinäisyydestä ja siitä, kuinka koiramme voivat täyttää sen tyhjyyden läsnäolollaan. Kun jäämme yksin eron jälkeen, koira ei ole vain lemmikki, vaan se on lohtua ja loistavaa seuraa”, Leo Stillman kertoo singlestään.

"Kun olemme yksin kotona koiramme kanssa, se on hetki, joka voi olla sekä haikea että lohdullinen. Vaikka kumppani tai perhe jäisi pois, tuo uskollinen ystävä pysyy rinnallamme, tuo lohtua ja vakautta vaikeinakin hetkinä. 'Mä ja Mun Koira' kuvaa tätä ainutlaatuista yhteyttä ja sitä voimaa, jonka koira tuo elämäämme, kun kaikki muu tuntuu hajoavan ympärillämme", Stillman lisää.

Tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen. Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret ovat vahvasti.

"Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin, mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina”, Stillman kuvailee.

Leo Stillman on laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat Nuori, kaunis ja vapaa, Mul on sut feat. Janna, Mikä laulaen tulee, se bailaten menee sekä platinarajan ylittänyt Kaikki, mitä rakastin, joka nousi myös radiolistan top20:een.

Leo Stillman somessa:
TikTok
Instagram
Facebook