BLONDI – Huutaa

Kuuntele Huutaa tästä! Tänä yönä singlellään debytoinut Monopoli Musicille kiinnitetty melankolista, modernia, tanssittavaa poppia yhdistelevä uusi artistiduo BLONDI, Hendrik & Aleksandr, julkaisi juuri toisen singlen Huutaa.

Huutaa on kasvutarina. Biisissä mennään ongelmista onnistumisiin ja kantava teema on sen oikean löytyminen. Siinä käsitellään myös vaikeita ihmisuhteita ja päihteiden käyttöä”, BLONDI kertoo. Tää biisi on tarkoitettu kaikille, jotka etsivät omaa polkuaan ja kaipaavat voimaa jatkaa eteenpäin vaikeuksista huolimatta!

Jo ennen kouluikää BLONDI, Hendrik & Aleksandr, löysivät tiensä musiikin pariin. Duossa Hendrik soittaa kitaraa ja laulaa ja Aleksandr soittaa rumpuja.

Soitettiin monta vuotta metallibändissä, kunnes tehtiin päätös, et halutaan ottaa tää musiikkijuttu enemmän tosissaan ja tehdä tästä ura. Päädyttiin tekemään poppia, koska se on genre missä voidaan yhdistellä kaikkia niitä musatyylejä mistä me tykätään ja mitä me ite kuunnellaan, mm. hiphoppia, tanssimusaa, rockia sekä metallia. Meidän musiikkia kuunnellessa saattaa miettiä, pitääks tässä itkee vai tanssii ja meidän vastaus on itkee ja tanssii!”, BLONDI sanoo.

BLONDI somessa:
Instagram
TikTok