DINGO – musikaalin näyttelijät julkistettu

Tampereen Komediateatterin kesän 2024 Dingo-musikaalin esiintyjät on nyt julkistettu.

Pääroolissa Neumannina nähdään kaksi valovoimaista tähteä: Joel Mäkinen (7.6.- 19.6.) ja Saska Pulkkinen (4.7.- 17.8.). Parhaillaan Joel nähdään Lahden Kaupunginteatterin valovoimaisena päätähtenä musikaalissa Tootsie. Tampereella Joel on esiintynyt mm. Gleb Vaganovina musikaalissa Anastasia. Joel on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Sibelius-Akatemiassa.

Saska Pulkkinen on hurmannut katsojat viimeksi Tampereen Työväen Teatterissa mm. rock-musikaalissa Hamlet sekä musikaaleissa Tytöt 1918, Momentum 1900 sekä Poikabändi. Nämä kaksi vetovoimaista, taitavaa näyttelijää takaavat sen, että Neumannin karisma yltää yhä katsomon takariveille asti! Musikaalissa kuullaan iso joukko Dingo-hittejä ja nostalgiahuuma valtaa Komediateatterin katetun katsomon. Ja kuten hyvässä esityksessä pitääkin, niin tässäkin on huumorilla iso osansa.

Muissa rooleissa nähdään Sinikka Salminen, Eppu Salminen, Matleena Junttanen, Pyry Smålander (Pete), Patrik Hvitsjö (Jonttu), Taneli Läykki (Quuppa) ja Olli Tulkki (Eve / Pepe).

Käsikirjoitus Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva

Ohjaus Otto Kanerva

Koreografi Osku Heiskanen

Lavastus Oskari Löytönen

Pukusuunnittelu Elina Vättö

Kapellimestari Antti Vauramo

 

Dingo-musikaalista

Suomi koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984, kun porilaisen Dingon Sinä ja minä -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset. Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten. Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva.

Esitykset 7.6. – 17.8. Tampereen Komediateatterin katetussa kesäteatterissa
Ensi-ilta la 8.6. klo 18.00
Kesto n. 2 h 15 min sis. väliajan

 

https://komediateatteri.fi/