Antti Ketonen kiertää konserttisaleja syksyllä 2024

Suomalaisen iskelmäpopin karismaattisin esiintyjä Antti Ketonen nähdään tulevana syksynä uransa ensimmäisellä konserttisalikiertueella!

Rakkauden arvoinen -nimellä kulkeva rundi suuntaa aina Kajaanista Tampereelle. Konserttien lipunmyynti käynnistyi tiistaina 16. huhtikuuta osoitteessa livenation.fi.

Isoista rakkauslauluistaan tunnettu Antti Ketonen on viime vuosien aikana pystyttänyt yhtyeensä kanssa bileet niin festareille, klubeille kuin merten aalloillekin. Kiihkeistä keikoistaan kehuttu livekokoonpano nousee tulevana syksynä lavoille poikkeuksellisemmassa ympäristössä, kun Rakkauden arvoinen -kiertue ottaa haltuun konserttisalit. Näissä illoissa show ei rakennu pelkästään tuoreimpien hittien ja rakastettujen suosikkien esittämiseen, vaan myös palkitun esittäjänsä jakamiin tarinoihin kappaleiden takaa.

- Oon aivan liekeissä ensimmäisistä omista konserteistani! Keikkoja on toki tehty vuosikausia, muttei koskaan tällaisia kuin tulevana syksynä. Tämä ei ole vain yksi konserttisalikiertue muiden joukossa, vaan ennemminkin matka sydämeen ja sielun syvyyksiin. Toivotankin teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi unohtumattomiin iltoihin täynnä musiikkia ja tarinoita, Ketonen kuuluttaa.

Universal Musicille levyttävä Antti Ketonen oli perustamassa vuosituhannen taitteessa huippusuosittua Neljänsuora-yhtyettä, jonka jälkeen soolouran vuoro koitti 2017. Heti ensimmäinen single Olisitpa sylissäni muodostui tuplaplatinarajan rikkoneeksi jättiläismäiseksi radiohitiksi. TV-kasvonakin tunnettu Ketonen on julkaissut kaksi sooloalbumia ja valmistunut siinä sivussa Kööpenhaminan arvostetusta Complete Vocal Institutesta.

KONSERTTISALIKIERTUE:
Antti Ketonen – Rakkauden arvoinen
13.09. KOUVOLA, Kuusankoskitalo
14.09. TAMPERE, Tampere-talo
20.09. LOHJA, Laurentius-sali
28.09. YLIVIESKA, Akustiikka
29.09. KAJAANI, Kaukametsän sali
11.10. MIKKELI, Mikaeli
12.10. HUITTINEN, Risto Ryti -sali
18.10. HYVINKÄÄ, Hyvinkääsali
19.10. LAPPEENRANTA, Lappeenranta-sali

LIPUT:
Myyntiin ti 16.4. klo 10 osoitteessa livenation.fi.
Palvelumaksuineen alkaen 32,50 / 37,50 euroa Ticketmasterin sekä Lippu.fi:n kautta